;
Toegang tot de Nationale My Way site GARAGE CLISSEN NV - Loenhout
Kaart WUUSTWEZELSEWEG, 135 - 2990 Loenhout +32 3 6...

Onze diensten

My Way Garantie

Bij aankoop van een My Way occasiewagen geniet u een garantie van minimum een jaar bij elk erkend My Way concessiehouder.

Deze dekt elke vorm van schade (wisselstukken en werkuren inbegrepen*) met uitzondering van slijtagestukken, stukken die deel uitmaken van een onderhoudsbeurt, schade na een carrosserieherstelling en accessoires.

My Way Selection :

Het My Way Selection gamma bestaat uit jonge occasies (< 2 jaar) en met weinig kilometers (< 30.000 km). Alle My Way Selection voertuigen genieten van 2 jaar garantie.
 

Uw garantie verlengen

Als u een My Way wagen koopt, heeft u tevens de mogelijkheid uw garantie te verlengen.

Deze verlenging bevat:

  • De mogelijkheid om herstellingen uit te voeren in garantie bij de concessiehouder van uw keuze, aangesloten bij het netwerk van het merk van uw wagen.
  • Een dekking tot 200.000 kilometers gedurende de volledige looptijd van de garantie, zowel voor particulieren als voor onderworpenen.
  • Dekking in heel Europa.
  • Een uitbreiding tot 3 jaar en maximaal 60.000 km.

 

*Het is moeilijk om een gedetailleerde opsomming te maken met alle mogelijke uitzonderingen. Het is dus belangrijk dat u informatie vraagt bij uw My Way concessiehouder.

*Product afgesloten bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 – 3071 Kortenberg – Belgïe - RPR Leuven 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058).

Sluiten
Sluiten